За нас

Фирма А.Р Декор ООД предлага на своите клиенти красиви и качествени пердета, завеси, дамаски за мебели, шалтета и декоративни възглавници, покривки за маси и калъфи за столове към тях. За модерните интериори предлагаме римски щори, японски стенни щори“ Ден и Нощ“, дървени и бамбукови щори. Естествено към всичко това прибавяме и богат асортимент от таванни релси и декоративни корнизи.

Магазин за пердета - ar-dekor.com

Фирмата ни доставя висококачествени текстили на конкурентни цени. Изделията, които Ви предлагаме са с уникален дизайн, с отлично  и гарантирано качество. Силната част от нашата работа е екипът, с който разполагаме. Предлагаме на клиента пълна компетентна консултация за интериорните решения. Като професионалисти заставаме категорично зад обещанието, че можем да удовлетворим всеки клиент и да го накараме да се чувства добре от направения при нас избор.

Следейки модните тенденции в интериора и доставяйки новите тъкани, даваме възможност на българския клиент да бъде в крак с всички актуални новости в обзавеждането. Освен продуктите, предлагаме комплексно обслужване, съвети и цялостни интериорни решения, което гарантира на клиента най-доброто решение на неговите нужди, индивидуалност, стил и желание.